Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.


Delixues Orientale: over smaak hoeft niet meer getwist te worden

Halal is hot. Er is wereldwijd steeds meer vraag naar halal vleesproducten, ook buiten de islamitische gemeenschap. Bij grote evenementen en in de horeca is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige vleeswaren stijgende en wil men geen dubbel assortiment voeren door halal en niet-halal producten aan te bieden. En als smaak leidend is, dan is de keuze voor Delixues Orientale snel gemaakt.

Delixues Orientale is het nieuwe merk halal vleeswaren van Simons Halal Food, geheel ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer volgens de vertrouwde kwaliteit waar we al decennialang om bekendstaan. De producten van Delixues Orientale zullen verkrijgbaar zijn bij (etnische) groothandels, kwalitaria en horecagelegenheden, zoals hotels en cafés.


“Delixues Orientale: Always in the mood for halal food!”

Een nieuw merk met de vertrouwde kwaliteit

Over smaak kan worden getwist, maar deze staat bij ons altijd zeer hoog in het vaandel. Over kwaliteit wordt sowieso nooit een discussie gevoerd. Hier maken we geen compromis over. 

Door gebruik te maken van het reeds bestaande netwerk van Simons Halal Food en de productie- en logistieke faciliteiten, zal Delixues Orientale vanaf de lancering van het merk wereldwijd verkrijgbaar zijn, met de focus op Europa en het Midden Oosten.

Of het nu om de heerlijkste ribs gaat, charcuterie of sous-vide, de vleeswaren van Delixues Orientale zijn gebaseerd op het beste halalvlees in combinatie met de jarenlange ervaring die Simons Halal Food heeft met het verwerken, verpakken en distribueren van halal vleesproducten. 


Kwaliteit en duurzaamheid

Simons Halal Food levert al vele jaren heerlijke halal producten onder private label. Deze producten, onder de merknamen van onze klanten, vinden hun weg naar supermarkten door heel Europa en het Midden Oosten. 

Met deze ervaring en kennis brengen we Delixues Orientale naar de markt, een halalmerk waarbij luxe, smaak en kwaliteit samenkomen. De producten van Delixues Orientale komen voort uit een passie voor lekker eten: overheerlijke vleesproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Hygiëne en voedselveiligheid staan bij Delixues Orientale voorop. De vleeswaren worden iedere dag gecontroleerd op onder andere smaak, bite en geur. De medewerkers van Simons Halal Food zijn opgeleid om de kwaliteit continu te bewaken en ervoor te zorgen dat alleen het beste halal vlees de fabriek verlaat.

Bij een productieproces komt vrijwel automatisch een toewijding aan duurzaamheid. Alleen door op een duurzame manier te produceren garanderen we een constante kwaliteit. Daarbij gaat het dierenwelzijn bij ons hand in hand met duurzaamheid. Dit noemen we ook wel “dierzaamheid”. 

Het principe van dierenwelzijn dat we bij Simons Halal Food hanteren is natuurlijk ook van toepassing op de producten van Delixues Orientale. Of het nu over pastrami, bief, pulled chicken of kip hotdogs gaat, we werken vanuit een respect voor de dieren die aan de basis staan van onze producten. Het dierenwelzijn is zeer belangrijk voor onze bedrijfsvoering.


Een rijk assortiment halal vleesproducten

Niet minder dan 22 producten in drie productcategorieën vormen de basis van het assortiment van Delixues Orientale. Overheerlijke cocktail sosis en kip in pirisaus, verrukkelijke gesneden sucuk en rundvlees in goulashsaus of smakelijke rundvlees in goulash- of ketjapsaus en brisket… Het is maar een willekeurige greep uit het eerste aanbod waarmee begin 2024 is gestart. 

"Als specialist in halal vleeswaren weet Simons Halal Food als geen ander wat eindklanten willen. Deze ervaring en kennis vertalen zich in het aanbod van Delixues Orientale. Met ons nieuwe merk kunnen we vleesliefhebbers in landen wereldwijd heerlijke producten voorzetten. " ~ Alaydin


Neem een kijkje op de website van Delixues Orientale

Halal zonder compromis

Het dierenwelzijn maakt deel uit van de islamitische spijswetten, ook wel halal genoemd. Al onze vleeswaren zijn halal. Volgens de voorschriften zijn alle dieren volgens islamitisch ritueel geslacht en hebben ze een goed leven gehad. Om dit te garanderen en onze kwaliteit te waarborgen, zijn we in het bezit van alle geldende halal certificaten, inclusief de islamitische autoriteit (Jakim standard) in Maleisië. 


Delixues Orientale levert uitsluitend zakelijk in grote hoeveelheden. Wilt u uw klanten ook de beste halal vleeswaren aanbieden? Neem dan contact op met Delixues Orientale en laat uw klanten ervaren hoe kwaliteit en smaak hand in hand gaan.


Bekijk andere media

02-05-2024

Delixues Orientale

Delixues Orientale is het nieuwe merk halal vleeswaren van Simons Halal Food, geheel ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer volgens de vertrouwde kwaliteit waar we al decennialang om bekendstaan. De producten van Delixues Orientale zullen verkrijgbaar zijn bij (etnische) groothandels, kwalitaria en horecagelegenheden, zoals hotels en cafés.


Read more